Licht-, geluidsapparatuur en

DJ-apparatuur koop en huur je bij First Priority Music

  • Scherp geprijsd
  • Betrouwbare service
  • De beste apparatuur
  • Inclusief op- en afbouw

First Priority Music klanten beoordelen ons met 5 van de 5 sterren 

Een feest zonder muziek is zoiets als een bruiloft zonder bruidspaar. Tja, dan mis je toch wel wat. Bij First Priority Music in Den Haag heeft muziek dan ook de hoogste prioriteit. Zowel DJ’s als particulieren en bedrijven die een feest geven, huren bij ons alle apparatuur om met hun party als een prof te kunnen scoren. En dat ook nog eens voor de scherpste prijs.

Klik hier voor de Waanzinnige aanbieding op onze complete Drive-in's!!!

 

Bezoek ons op onze promodagen!

zondag 12 maart 2017 CPC loop Den Haag (besloten event)*

zaterdag 25 maart 2017   De Boogaard Rijswijk ZH

zondag 9 april 2017 Kanaleneiland Utrecht

zaterdag 22 april 2017 Amsterdamse Poort Amsterdam

donderdag 18 mei 2017 Scheveningen (besloten event)*

maandag 22 mei 2017 Wernhout (besloten event)*

vrijdag 16 juni 2017 (besloten event)*

zaterdag 24 juni 2017 Loggersfestival Vlaardingen

*Besloten events kunnen niet zonder afspraak en goedkeuring van de klant bezocht worden.

 

 

Hey, DJ!

Alle apparatuur die je nodig hebt voor een geslaagd avondje draaien huur en koop je tegen de scherpste prijzen bij First Priority Music. Op de afgesproken tijd leveren we de apparatuur af op de feestlocatie. Niet zo dol op ‘t op- en afbouwen? Nou, dan doen we dat toch ook gewoon voor je!

dj-drive-in

Alle vliegen in 1 klap? Huur een complete DJ-drive-in.

Muziek maken doe je graag, maar al dat geregel eromheen kan je eerlijk gezegd gestolen worden. Wist je dat je een complete Drive-in of Drive-in Show incl. DJ kunt huren? Alles wat je nodig hebt in één klap op de locatie. Hoef jij je alleen nog maar te focussen op de tracks en beats. Opbouwen en afbreken? Dat doen wij voor je. Helemaal gratis.

geluidsapparatuur-en-dj-gear

Huur je geluidsapparatuur en DJ-gear.

Heb je een te gekke DJ-klus binnengesleept, kan je de helft van je gage alweer aftrekken omdat je nog geluidsapparatuur en DJ-gear moet huren. Maar hé, het hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Alles wat je nodig hebt voor een avondje draaien huur je goedkoop bij First Priority Music.

lichtinstallatie

Echt shinen? Huur een lichtinstallatie.

Ook de aankleding verdient wat aandacht. Natuurlijk, het gaat vooral om de muziek, maar wij hebben persoonlijk nog nooit een complete crowd uit zijn dak zien gaan in tl-licht. Je krijgt die voetjes pas echt van de vloer met de laserlampen, complete lichtsets en rookmachines van First Priority Music.

dj-gear-kopen

Nooit meer huren? Koop je eigen DJ-gear!

Word je steeds vaker geboekt? Dan wordt het misschien een keer tijd je eigen DJ-gear in huis te halen. Licht, geluid, draaitafels en accessoires: alles wat een serieuze DJ nodig heeft om een complete show te draaien, koop je supervoordelig in onze webwinkel.

Leuk, je gaat een feestje geven

De voorwaarden voor een geslaagd feest? Als het aan ons ligt zijn dat 3 dingen: goeie sound, goed licht en leuke gasten. Zorg jij voor de gasten? Dan helpen wij je met de rest.

Boek een dj

Boek een DJ

Dance, trance, house, punk, hiphop, dubstep of golden oldies? De beste DJ’s boek je bij First Priority Music.

 

 

Huur een DJ-drive-in of Drive-in Show incl. DJ

Huur een DJ-drive-in of Drive-in Show incl. DJ

Je DJ kan op jouw locatie meteen aan de slag met deze compleet uitgeruste drive-in. Inclusief gratis op- en afbouw. Zelf geen DJ? Dan hebben wij er wel een voor je met onze complete Drive-in Show incl. DJ.

Huur geluidsapparatuur

Huur geluidsapparatuur

Trakteer je gasten op goede sound met de DJ-sets en geluidsinstallaties van First Priority Music.

 

 

Huur licht voor je evenement

Huur licht voor je evenement

Laserlampen, rookmachines, complete lichtsets: de verlichting maakt de sfeer op een feest. Huur verlichting bij First Priority Music.

Licht- en geluidsapparatuur kopen?

Licht- en geluidsapparatuur kopen?

Ook dat kan bij First Priority Music. In de webwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan professionele DJ-apparatuur tegen de scherpste prijzen.

Neem direct contact op

Neem direct contact op

Even overleggen? Bel ons op of stuur ons een mailtje. We denken graag met je mee.

Eerste prioriteit bij een feestje? Muziek!

Al vanaf zijn 14e is Maickel Hoogman, nu 37 jaar, verknocht aan licht- en geluidstechniek. Zijn eerste ervaringen als DJ deed hij op bij schoolfeesten. Als roadie ging hij op pad voor een verhuurbedrijf van licht- en geluidsapparatuur. Maickel was duidelijk geen ochtendmens, maar werken in de late (en de vroege) uurtjes - dat beviel hem prima.

Al snel verruilde hij de aula van de school voor strandtenten en feesthallen. Steeds vaker hing hij aan de telefoon met allerlei verhuurbedrijven om zijn DJ-gear bij elkaar te sprokkelen. Het huren van de apparatuur was een behoorlijk kostbare aangelegenheid. Ook vroeg hij zich af waarom hij de spullen bij elke gig zelf moest ophalen en opbouwen. Zoiets is toch behoorlijk tijdrovend, als je daarna nog een hele nacht moet draaien. Dat kan beter, besloot hij.

In 2007 richtte Maickel First Priority Music op. Samen met zijn broertje Febian en goede vriend Rob Zoutenbier begon hij met de verhuur en verkoop van betaalbare DJ-apparatuur. Het transport en de op- en afbouw van de spullen namen ze voor eigen rekening. Het bleek al snel dat hij niet de enige DJ was die verlegen zat om een dergelijke service.

Het klantenbestand van First Priority Music groeide als kool. Intussen levert het bedrijf drive-ins, geluidsinstallaties en lichtapparatuur in de hele Benelux; niet alleen voor DJ’s, maar ook voor particulieren en bedrijven die een evenement organiseren.

Van links naar rechts; Febian, Mark, Rob, Maickel, Allard.